Geheimen van het Schoolplein (VPRO)

Geheimen-van-het-Schoolplein(INTERNETPROJECT VOOR VPRO) De projectcoƶrdinatie van de online activiteiten bij het tv-programma Geheimen van het Schoolplein van Simone van Dusseldorp. Dit is een 9-delige jeugd TV serie over een en hetzelfde speelkwartier, telkens gezien vanuit de ogen van een andere leerling. Uitgezonden door de VPRO IN 2004.

Deze website, gebouwd door Luna Maurer won de eerste prijs

op Prix de Europe in Berlijn. Er waren 245 omroep- en onlineproducties uit 37 landen. Gedachten op het Schoolplein won de prijs voor de meest innovatieve en vernieuwende manier van verhalen vertellen. Op de website kon je tussen de kinderen navigeren in een interactieve quicktime-omgeving: het virtuele schoolplein en hoorde je de gedachten van het ene kind over de andere kinderen.